Hva er fordelene med utstyr for søtpotetstivelse ved behandling av stivelse?

Nyheter

Hva er fordelene med utstyr for søtpotetstivelse ved behandling av stivelse?

Det er velkjent at prosessering av ulike poteter og stivelsesekstraksjonsprosesser er en vanlig del av matproduksjonen i mitt land i dag, og noen prosesserings- og stivelsesekstraksjonsteknologier må stole på høykvalitets og pålitelig stivelsesutstyr. Med den kontinuerlige utviklingen av vitenskap og teknologi har prosesseringsutstyr for søtpotetstivelse blitt et uunnværlig prosessutstyr for mennesker. Hva er fordelene med utstyr for søtpotetstivelse ved behandling av stivelse?

1. Forbedre renheten og finheten til stivelsesbehandlingen mer effektivt

Det er velkjent at plantemiljøet og tilsvarende materialer av potetmatmaterialer har visse egenskaper, og stivelsesbehandlingsutstyr kan effektivt rense dette materialet, sikre at den tilsvarende stivelsesekstraksjonen er mer stabil, og kan også rettidig fjerne overflateforurensninger for å lage denne stivelsen behandling mer ren og hygienisk. I utformingen av det tilsvarende prosesseringsutstyret for stivelse realiseres også lukket intelligent drift. Uten manuell styring brukes en rekke metoder for å unngå forurensning forårsaket av menneskelige faktorer, slik at materialene som behandles av dette stivelsesbehandlingsutstyret har bedre renslighet og hygiene.

2. Kan bedre utvinne stivelsespartikler

Det er velkjent at stivelsesfiberen knuses og fullstendig knuses og kuttes i stykker for finbearbeiding, slik at ekstraksjonshastigheten til denne stivelsen kan oppnås bedre. Den stabile ytelsen til stivelsesbehandlingsutstyr i mitt land har oppnådd bedre knusing, noe som har forbedret kvaliteten på stivelsesbehandlingen og utvinningshastigheten for behandlingen. Den tilsvarende nedbørsmetoden har også forbedret nettohastigheten av fritt klor og kvaliteten og effekten av finfiltrering av stivelse i mitt land.

f03e34d16daaf87831f51417d7d1f75


Innleggstid: 31. juli 2024